Je táto technológia bezpečná?

Kategórie
 
 
 
 
 

Je táto technológia bezpečná?

SCD probiotická technológia je nielen bezpečná, to by bolo veľmi slabé kritérium. Naša technológia je doslova zdraviu a žitiu prospešná. Je filozofiou a základným cieľom tak našej firmy ako aj našich dodávateľov, že výrobky s logom SCD musia človeka a prostredie ozdraviť, nielen nepoškodiť!

Všetky prípravky spĺňajú najprísnejšie bezpečnostné a hygienické normy v krajinách, v ktorých boli vyrobené - USA, Maďarsko a Poľsko. Všetky prípravky sú registrované a povolené v EÚ.

Naše produkty neobsahujú žiadne chemikálie, konzervanty, "éčka", geneticky modifikované kultúry ani umelé enzýmy.

Najjednoduchšie by sa dal výrobný proces vysvetliť na príklade výroby kefíru, kyslej kapusty či "kvašákov". Ide o prirodzený fermentačný proces - kyslomliečne kvasenie. Zdroj cukru fermentuje - čiže kvasí za pôsobenia probiotických kultúr SCD. Veľmi rýchlo klesá pH produkciou kyseliny mliečnej. Tá zároveň produkt konzervuje, čiže nie je potreba dodávať ďalšie konzervanty.

Naša spoločnosť zároveň nielen čestne, ale aj hrdo vymenúva všetky kultúry mikroorganizmov, ktoré používa. Naše prípravky momentálne nemajú rovnocennú konkurenciu, čo sa obsahu probiotických kultúr týka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia